Welkom

FA1FF706-11FE-4BA9-AF08-9C1794AA1BB3

Leuk dat je op mijn website komt kijken! Mijn naam is Stefanie en sinds maart 2017 beheer ik deze pagina. Samen met mijn vriend, katten Flippie en Beltsje (zie foto) woon ik in Friesland. Ondertussen loop ik alweer zevenentwintig jaar op deze aardbol, de laatste zes jaar doe ik dit met anderhalf been en een onderbeenprothese. Door verschillende gebeurtenissen en omstandigheden ben ik in 2017 totaal uitgeblust thuis komen te zitten. Februari 2019 start ik een drie maanden durende interne traumaverwerkingstherapie en hopelijk daarna onderga ik de operatie voor de klikprothese.

Enthousiast begon ik in maart 2017 met schrijven. Fictie, poëzie, persoonlijke blogs, etc. In 2018 heb ik de website tijdelijk leeggehaald en nu druppelt er wekelijks oude (herschreven) content opnieuw de virtuele wereld binnen. Ook komen er zo nu en dan nieuwe stukken bij. Sinds eind 2018 host ik ook een schrijfuitdaging op de pagina!

Naast schrijven, teken en schilder ik graag. Zo nu en dan zal ik dat hier ook delen. De meeste tijd besteed ik aan lezen: boeken die mij op de been houden om nog een dag door te gaan. Soms zit daar een waar pareltje bij die ik graag met jullie deel.

Welkom op mijn website; lees, verbaas, geniet en laat vooral weten wat je ervan vind.

Bedankt voor je bezoek!

Content

Blog: hier vind je alledaagse berichten. Dit kan een foto zijn, een uitje waarover ik vertel, een update over een project, etc.

Proza & poëzie: hier vind je verschillende gedichten en verhalen van mijn hand.

Prose & poetry: hier vind je verschillende Engelse gedichten en verhalen van mijn hand.

Publicaties: hier vind je berichten over werk van mij dat is gepubliceerd, door middel van een eigen bundel en schrijfwedstrijden.

Mini-publicaties: hier vind je gedichten en verhalen van mij die elders op het internet zijn geplaatst.

Schrijfuitdaging: hier vind je iedere twee weken op zaterdag een nieuwe schrijfuitdaging. Ga jij de uitdaging aan? TIJDELIJK GEEN NIEUWE UITDAGINGEN.

Op al mijn schrijfwerk, 'kunst' en foto's is de auteurswet van toepassing. Delen mag, maar laat het even weten en vermeld mijn naam+website.
Advertenties

11 gedachten over “Welkom”

 1. Stefanie’s wereld een heel bijzondere en vooral eentje waarvoor ik als 62 jarige mama van twee volwassen zoons en 1 kleinzoon veel respect heb. Prachtige items op je blog. Ik ben fan.

  Liked by 1 persoon

  1. Hallo Elsje, dank je; een prachtig compliment! Ik hoop dat je van zowel mijn oude, als mijn toekomstige stukjes zal genieten 🙂 laat het me dan ook vooral weten! (Ook als iets niet goed/mooi is!)

   Like

  1. Dank je! De foto’s zijn (bijna allemaal) niet van mij, maar zijn afkomstig van Pinterest. Als er een duidelijke artiest bij staat, maak ik daar een verwijzing naar. Hopelijk kom je vaker langs 🙂

   Like

 2. Ik ga eens even verder lezen bij je. Ik wens je alvast heel veel sterkte en plezier (er zal een wereld voor je opengaan) met de klikprothese. Gezien de link ga je daarvoor naar mijn ouwe werkplek. Ingrijpend, maar zo de moeite waard, als ik mag afgaan op reacties van patiënten. Als je hiervoor contact hebt met Tjarda: doe haar de groeten en weet dat je in de beste handen bent!

  Liked by 1 persoon

  1. Dank je wel. Wat grappig dit en ineens werd het ook even spannend, want dan komt het zo dichtbij!
   Ik ben ook vooral afgegaan op de reacties van anderen, maar ook op wat het allemaal (voor mij) kan verbeteren. Ik ben nog jong en kan niet zoveel als ik zou moeten kunnen met mijn prothese. En, van wat ik heb begrepen, als het helemaal niets is, kan ik áltijd nog weer terug naar de koker. (Niet dat ik dat in mijn hoofd heb, maar de optie is prettig.)
   Ik heb geen contact echt, maar als ik vragen heb dan gaan die inderdaad via Tjarda.

   Wel heel toevallig dat we via via elkaar zo treffen!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s