La Vie Deux, Amsterdam

Ze beweegt vloeiend, als een slang in het water. Haar heupen wiegen, van links naar rechts, de spotlight op haar gericht. Ze loopt op mij af. Ik hoor het klikken van haar naaldhakken op het hout, over het geluid van de muziek. Op een sexy manier gaat ze door haar knieën, haar benen wijdt. Haar handen dwalen over haar lichaam en langzaam komt ze weer overeind. Hoe ze haar evenwicht houdt op die killerheels … ik ben er dankbaar voor.

Met een smeulende blik kijkt ze me aan. Ik voel hoe haar vuur mij brand. Het is alsof ik de enige ben, haar hele wereld. En ze legt mijn hele wereld aan mijn voeten. Letterlijk. Sierlijk zakt ze op haar knieën voor mij en bijt in haar verleidelijk rode onderlip. Zachtjes glijden haar handen van haar bovenbenen over haar buik, naar haar borsten. Lenig laat ze zich achterover zakken, met haar rug op de grond. Ze biedt zich aan.

Mijn lichaam waardeert haar bewegingen, mijn hersenen doen al een tijdje niets meer. Terwijl ze daar zo voor mij ligt te bewegen op de maat van de muziek, haar heupen voordoen hoe ze mij zal ontvangen, steek ik mijn hand uit en schuif een biljet onder het elastiek van haar slipje. Mijn vingers dralen, maar ook vandaag weet Manon weer behendig uit mijn vingers te glippen. In bed zal het weer een eenzaam klusje worden.

Advertenties

3 gedachten over “La Vie Deux, Amsterdam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s