Dat geloof je niet

Vorig jaar heb ik samen met Marianne Luinstra een project opgezet. We wilden een bundel samenstellen van korte fantasy/surrealistische verhalen met maximaal vijftien schrijvers. Met het uiteindelijke doel met het manuscript naar Boekscout te gaan en te duimen dat ze dit wilden uitgeven. En raad eens – je raad het al – we hebben een contract!
Vorig jaar september zijn alle verhalen ingeleverd en naar onze persoonlijke eindredacteur gegaan (Lennie de Man van Perfect Verwoord). Zij heeft hard gewerkt om van alle vijftien losse verhalen één geheel te maken en is voor ons allemaal naar Soest afgereisd voor een eerste indruk met de Boekscout. Het manuscript was intussen al geaccepteerd en Lennie (en Misha van Merkom) kwamen met de volgende feedback thuis:

Inhoudelijk over ons manuscript
Vijftien compleet verschillende verhalen. Ze namen ons mee in mooie avonturen. Het ene verhaal ontroerend, het andere zou zo maar eens echt kunnen gebeuren. Andere verhalen brachten ons in andere werelden, maar allemaal zijn ze heerlijk om te lezen. Juist doordat ze in verschillende stijlen zijn geschreven, brengt ieder verhaal iets nieuws, verrassends en unieks. Stuk voor stuk zijn ze een genot om te lezen.

img_0325


Nu in de winkel van  Boekscout.

Maandenlang hard gewerkt en eindelijk kunnen we onszelf auteur noemen, vanaf vandaag is ons boek te koop bij Boekscout.

Het bevat 14 zeer uiteenlopende verhalen van 15 schrijvers, allemaal met als overkoepelend thema: fantasy/surrealisme. De verhalen bevatten tussen de 1500-3000 woorden.

Lees; lach; huil; zwijmel; schrik; walg; zweef; grinnik; schreeuw; dans; het kan allemaal. Ontdek jij het ook?


Lees hier het artikel dat Schrijven Online over de bundel publiceerde.

Advertenties

2 gedachten over “Dat geloof je niet”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s