POETICA VOLUME 1 – By Me Poetry

24991072_1878187595810071_2808455354475716760_n

Ik werd vanochtend wakker en toen stond er een e-mail voor me klaar van ByMePoetry. By Me Poetry is erg actief op sociaal media en zij organiseren ieder jaar internationaal een schrijfwedstrijd. De geselecteerde verhalen/gedichten komen in een bundel te staan die via amazon te koop is.

Een paar maanden geleden kon je (in het Engels) drie stukken insturen. Dit mochten gedichten, microverhalen (tot 250 woorden) of korte verhalen zijn. Ik heb toen mijn microverhaal Broken fixation ingestuurd.

Ik vond het ontzettend gaaf dat ik nog net op tijd mijn verhaal in had gestuurd. Maar het duurde zo lang voordat ik wat hoorde, dat ik er eigenlijk al vanuit was gegaan dat het niets was geworden. En toen kreeg ik ineens bovenstaande e-mail! Ze waren blijkbaar nog bezig met het uitzoeken van de stukken die ze wilden publiceren en ik word meegenomen in de publicatie voor POETICA VOL. I!! Echt helemaal geweldig. Bijna niet te geloven, het voelt ook nog wat onwerkelijk. Misschien als ik het eindelijk in de bundel zie staan dat ik het kan geloven. Maar het is wel super!


De bundel is gearriveerd! Zo blij met mijn publicatie in een internationaal boek. 🙂

dafakfbd

Advertenties

18 gedachten over “POETICA VOLUME 1 – By Me Poetry”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s